Bemutatkozás

Kling Erika vagyok, 1981-ben születtem Mohácson. Kisgyermek korom óta egy ficánkoló, izgő-mozgó személyiség voltam, s ez felnőtt koromra is megmaradt! A sport jelen volt mindennapjaimban, majd tizenévesként (1999-ben) kezdtem el foglalkozni a tánccal, azon belül is a hip-hoppal, videoclip tánccal, számtalan versenyen vettem részt csapatommal, ahol nagyon sok elismerést és sikert értünk el!
A mozgás öröme és a tánc szeretete tehát kiskorom óta fontos szerepet töltött be az életembe!
Élvezettel és örömmel foglalkoztam a gyerekekkel, kicsikkel és nagyokkal, fiúkkal és lányokkal egyaránt. Fantasztikus kis csapatot sikerült összehoznom, akikkel a mai napig szoros kapcsolatban vagyok! Hosszas vívódás után, tánciskolám, a Dance Cool megszűnése után nem maradhattam tánc nélkül.ekkor jött a Zumba.

Itt megtaláltam a számításaim.2012-ben megszereztem a képesítést és innentől kezdve Zumba oktatóként próbáltam átadni vendégeim számára a tánc és a mozgás szeretetét és örömét!


Mario Gutierezzel

Ennek során olyan emberekkel hozott össze a sors, olyan emberekkel találkoztam, akiknek nagyon nagy szükségük volt arra, hogy egy csapathoz, egy társasághoz tartozhassanak. A Zumba révén kiadhatták magukból a hétköznapok során felgyülemlett stresszt és feszültséget, búcsút mondhattak gátlásaiknak, melyek esetleg kinézetük, testalkatuk miatt merült fel bennük. Egy olyan közösséget igyekeztem létrehozni, ahol mindenki felszabadultan és jól érzi magát.
Ahova kikapcsolódni és szórakozni jár el, amellett, hogy szép lassan testét is formálja!
Még ugyanebben az évben 2012-ben hoztam létre a Zumba Dance Teamet, mely csapat tagjai a hétköznapi edzések mellett kedvet éreztek ahhoz, hogy azt az érzést, amit a Zumbától kaptak mások számára színpadon bemutatva továbbadják.
Remek kis csapat jött össze, akik azóta is lelkesen vesznek részt mind az edzéseken, mind pedig azon a számos fellépésen, melyre meghívást kap a csapat!


Zumba Dance Team

Megfordultunk már kisebb-nagyobb rendezvényeken, mind városi, mind megyei, országos szinten. Sok rendezvényre visszahívnak, visszavárnak bennünket!
Ez örömmel tölti el a csapat összes tagját és lelkesen készülünk minden egyes bemutatkozásra, hisz közös célunk, hogy ezt a műfajt minél több emberrel megismertessük és megszerettessük! Bár a Zumba országos és világszinten is egy nagyon közkedvelt fitness irányzat mégis sokan vannak, akik még nem ismerik.

Így ajánlom figyelmébe mindenkinek a Zumba Dance Team-et, akikkel bárhol az országban szívesen vállalunk bemutatót, fellépést legyen szó házibuliról, iskolai rendezvényről, falunapról, városi sportrendezvényről, sportnapról, stb.


 
  Bemutatkozás I Zumba Fitness I Vélemények

Képek I Videók I Program archívum

Aktuális I Edzések I Tagok I Életmód - Táplálkozás - Fogyás

Kapcsolat I Partnerek