TagokKling Erika / Okleveles Zumba ZIN® oktató /

Zumba? Vidámság, jókedv, alakformálás, jó csapat! Úgy gondolom, ennél több nem kell a stresszes, rohanó hétköznapokon! A zumba felvidít, átmozgat, s olyan csapatba csöppenhet az ember, amiről álmodni sem mert. Sokan félnek bevallani, hogy szeretnek táncolni. Sokan félnek levetkőzni gátlásaikat! Itt viszont mindenki kiadhatja magából a hétköznapok során felgyülemlett problémák okozta stresszt! A tánc a legjobb módszer arra, hogy az ember az érzéseit kifejezze. Itt mindenki mosolyog és mindenki jól érzi magát, elfelejti búját és bánatát! Eközben persze keményen megdolgoztatja testét és kellemes fáradtsággal térhet haza!

Nem véletlenül mondom ezt, hiszen 1999. óta foglalkozom a tánccal! Mondhatni a tánc szerelmese vagyok! Kiskorom óta arra vágytam, hogy egy táncos közösséghez tartozzak! A táncot érezni kell, a táncot élni kell! Itt tényleg bárki kiadhatja örömét és bánatát, a tánccal bármit ki lehet fejezni!!! Emellett pedig szórakoztató is!

Csak ajánlani tudom mindenkinek! Egyszer próbálod ki és a rabjává válsz, nem menekülsz és hidd el jól jársz!


Gaál Tímea

A táncos jellege, pörgőssége tetszett meg, a jó zenék, az, hogy nem monoton, hanem változatos, szinte már "játékos", és "nem annyira megerőltető", mint más sport Ennek ellenére a zumba is tud kemény lenni, de valahogy sodor a zene, és tényleg kifulladásig lehet csinálni.
Tetszik, hogy koreográfiák vannak, mai ismert slágerekre, ha pedig az ember már megtanulta a táncokat, úgy vehet részt az órákon, hogy el-elkalandozhat és belefeledkezhet a zumbába! Mint minden sportnál, a zumbánál is fontos a presenter személyisége!

Hosszú távon csak olyan edző mellett lehet kitartani, aki jó hangulatú órákat tart, ahol nem az a lényeg, hogy végigcsináld, hanem, hogy örömmel csináld végig! Ne kínzás legyen a sportolás, hanem szórakozás. Ami számomra a lényeg: zene, táncos koreográfiás mozgásforma melyben sokszor a nőies vonások vannak előtérben. Számomra kedves, hogy vannak benne hastáncelemek, ezeket imádom, de fontos a csapat!! Jól érzem itt magam!!!
Jenei Gabi

Számomra a Zumba nem csupán sport, hanem inkább a kikapcsolódás, a bulizás helye és ideje. Azokon a napokon, amikor van óra, már délelőtt jobb a kedvem, várom az estét. A jó és modern zenére mozgás felszabadítja a a felgyülemlett feszültséget, eltereli a gondolataimat. Az ismert koreográfiák élvezettel töltenek el.
Hatékonyan javítja az állóképességet, formálja a testet, növeli az izomtónust.

Úgy érzem, hogy megfiatalít, természetesen ehhez a társaság is sokat hozzátesz. Jó tartozni egy ilyen közösséghez
Vörös Ági

Egyszer csak jött a gondolat, hogy 35 évesen ideje elkezdeni sportolni, de ott volt a kérdés, mit? Pont ekkor indította el Erika a zumba óráit. A kislányom tánctanáraként már jól ismertük egymást, ismertem a táncbeli múltját, tehetségét és a tánc iránti szeretetét. A kérdésemre gyorsan megszületett a válasz, meglátogatom a zumbaóráját.

Egy alkalom elég volt, hogy magával ragadjon az érzés, a bulihangulat, a mozgás öröme és a társaság. Boldogan tölt el, hogy a lányommal és keresztlányommal együtt járunk az órákra és együtt mozgok a gyerekekkel. Azóta megszületett a kisfiam, ő most 11 hónapos, köszönhetem Erika zumba órájának, hogy az alakom ismét a régi. Sose késő elkezdeni, de ha elkezded, hidd el, hogy nem tudod abbahagyni


Baracsiné Scheich ZsófiRill Laura

A zumbát elsősorban azért választottam, mert közel áll hozzám a tánc! Mivel szinte óvódás korom óta a mozgás a mindennapjaimhoz tartozott, s tulajdonképpen a Dance Cool Táncegyesületnél sajátítottam el az alapokat, nem volt kérdés, hogy a mozgást az egyesület után folytatnom kell! S erre tökéletesen jó lehetőség volt a zumba! Ez a fajta sport legfőképpen azért is tetszik, mert vidám és abszolút nem monoton, mindig van valami új, amit tanulni lehet. Emellett remek a társaság és vidám hangulatúak az órák!


Szögi Bea

Sokféle sportágat kipróbáltam, mielőtt a zumbárAAa rátaláltam, de mindig hiányzott egy kicsit valami. A zene, a tánc régóta vonzott és pár évvel ezelőtt elkezdtem hastáncolni, melynek nőies mozdulatai, csípőtekerései teljesen magával ragadtak. Közben született két gyermekem és azután találtam a zumbára, melyben szintén megvannak a hastánc mozdulatai, ötvözve más táncok lépéseivel. A zumba zenéje, ritmusa felpezsdít, teljesen hatása alá kerültem ennek az energiával teli mozgásformának. Az edzéseken a koreográfiákat követve csak a táncra, zenére figyelek és észrevétlenül telik az idő, miközben alakot is formálok. Kell ennél több? Nemrég csatlakoztam a Zumba Dance Teamhez, és nagyon jó ehhez a vidám, jó hangulatú közösséghez tartozni.
   
   
   
   
   
   
 
  Bemutatkozás I Zumba Fitness I Vélemények

Képek I Videók I Program archívum

Aktuális I Edzések I Tagok I Életmód - Táplálkozás - Fogyás

Kapcsolat I Partnerek